Regionaal voetbal West-Vlaanderen

Voorwoord

Beste aangeslotenen, supporters en voetbalvrienden In 1968 werd onze vereniging gesticht onder de naam Cup van Ingelmunster.

Met succes werden de omliggende voetbalcompetities opgeslorpt. Na Lichtervelde (+BLOSO), kwam Tielt, Meulebeke, Roeselare….. Wij werden één grote familie.

In 1990 werden de noden van het hedendaagse modeverschijnsel aangepast in ons verbond. Reeksen werden afdelingen, het hoofdbestuur werd in een uniform gegoten en vooral de reglementen kregen een vaste waarde in ons stramien. Belangrijk was ook de uitstraling naar de buitenwereld en alles werd in een vorm gegoten . Het geheel kreeg de naam Cup Regio Mid-West, die een naam werd in de Vlaamse voetbalwereld.

Ook ons scheidsrechterskorps werd in een andere proportie aangediend. De kledij en verpakking werd modebewust gehouden. De vriendenkring werd beter uitgebouwd. Er werd naar een sterkere familiale band gezocht. Het bestuur verdeelde ook de sportieve en disciplinaire taken, zodat er een gezondere relatie gebeurde met hun instellingen.

Ook van de aangesloten leden werd een betere attitude verwacht en verkregen. Deze verandering van leefwijze heeft natuurlijk een enorme inspanning gekost voor iedereen. Voor de financiële uitbouw zorgden de ploegen voor het grootste deel zelf, maar er werden enkele knappe en voetbalminnende sponsors ingehaald. De Weekbode, Schoenen en Sport Devolder,   als grote troeven en verder nog enkele plaatselijke geldschieters.

Zij moeten het mogelijk maken de Cup op een gezonde basis te laten leven in dat aparte wereldje van het liefhebbersvoetbal en wij… wij hebben met z’n allen de taak om dat wereldje te koesteren en het een lang leven te laten leiden. Met dit project ‘web op internet’ geven we vooral toe aan de hedendaagse vooruitgang en wij hopen dat u ons zult helpen om dit ontwerp te blijven steunen en gezond te houden.

 

Cupvoorzitter
Verantwoordelijke scheidsrechters
Braem Geert
Krekelstraat 35
8870 Izegem
0499/19 18 74
braem.verhelle@hotmail.com
Secretaris en Penningmeester
Declerck Freddy
Leo D’Hulsterlaan 24
8700 Tielt
0477/29 43 99
freddy_declerck@telenet.be
Voorzitter groene tafel
cup ondervoorzitter
voorzitter vriendenkring arbiters
Lefevere Mario
Damaststraat 5
8800 Roeselare
0473/19 18 74
mariolefevere@outlook.com
 
Bestuurslid & Webmeester
Ondervoorzitter groene tafel 
Corteville Jeroen
Europalaan 17
8870 Izegem
0474/ 06 16 00jeroencorteville@gmail.com
Bestuurslid

Brian Devoldere

Papenholwegel  42    8700 Tielt 

0474/560289

 bdevolder@outlook.com